Få vores nyheder på mail

Dan blev en stolt godschauffør

Nyhed   •   Mar 08, 2018 14:01 CET

Dan Schneider med sit svendeprøvebevis - flankeret til venstre af kørselsleder, Jesper Lykke Pedersen, der tilbød Dan muligheden for uddannelsen

”Det er en stor tilfredsstillelse at gøre sig selv dygtigere”, siger indsamlings- og servicechauffør i Hedehusene, Dan G. Schneider, som netop er udlært godschauffør hos Dansk Retursystem.

Dan startede på teknisk skole med merit – altså med baggrund i den erfaring, han havde i forvejen som chauffør. Derfor kunne han ”nøjes” med et 10 ugers skoleforløb, som altså sluttede i fredags med et svendebrev.

Dan fik tilbuddet om uddannelsen af sin kørselsleder, Jesper Lykke Pedersen, fordi Dansk Retursystem prioriterer at uddanne medarbejderne: ”Jeg er stolt over det og jeg synes det er fedt, at firmaet giver den mulighed. Det tilbud kan jeg kun anbefale andre at sige ja til. Udover stoltheden giver det jo også en faglig ballast, så man lige ranker ryggen”.

Dan har i forvejen to andre svendebreve tilbage fra 90’erne – som industrioperatør og som elektriker. Så han kender turen til eksamensbordet. Men alligevel var der pres på, den sidste halvanden uge, han læste og gik til eksamen.

”Jeg var ude at fejre det med en middag med min kone. Da vi kom hjem klokken otte om aftenen, faldt jeg simpelthen i søvn i sofaen – jeg var helt færdig”, griner Dan.