Få vores nyheder på mail

Bring kører nu både plast og aluminium for Dansk Retursystem

Nyhed   •   Mar 07, 2019 10:46 CET

Fra venstre ses advokatfuldmægtig Kira Harder, leder for Bring Cargo Øst, Karina Tranekjer og indkøbschef Steen Aagaard

Dansk Retursystem har indgået et udvidet samarbejde pr. 1 februar 2019 med Bring Cargo International. Aftalen gælder internationale transporter af genanvendeligt materiale i form af PET og LDPE (genanvendeligt plastmateriale) samt ALU (genanvendelig aluminium-materiale).

”Jeg kender Bring Cargo godt fra vores samarbejde om transport af PET og LDPE, og jeg ser frem til et udvidet samarbejdet om al vores aluminium også”, siger Steen Aagaard, indkøbschef i Dansk Retursystem.

”Desuden er både Dansk Retursystem og Bring virksomheder, der arbejder målrettet med ambitiøse miljøpolitikker. Dansk Retursystem er en miljøvirksomhed, der løser en væsentlig samfundsopgave ved at indsamle og genanvende danskernes tomme dåser og flasker. Det samfundsmæssige ansvar er kernen i vores opdrag, og som følge deraf blev Dansk Retursystem CSR-certificeret i december 2018”, siger Steen Aagaard.

Bring Cargo er en del af Posten Norge-Koncernen – en af Nordens største logistikaktører, som særlig er kendt for sine miljøeffektive transporter og løsninger.

”Vi er specielt stolte af vores internationale samarbejde med Dansk Retursystem, og at vi kan bidrage til at løse en vigtige samfundsopgave på den bedst mulige miljøeffektive måde. Sammen gør vi leverancen grønnere – både til og fra Europa”, siger leder for Bring Cargo Øst, Karina Tranekjer.